Έρχεται ο… φόρος με τον μήνα – Τι σχεδιάζει το Υπουργείο Οικονομικών

xrimata_pistotiki_karta

Οι φόροι αυξάνονται, αλλά τα έσοδα του κράτους μειώνονται και έτσι όλα δείχνουν ότι το Υπουργείο Οικονομικών βρήκε τον τρόπο να διευκολύνει τους φορολογούμενους να πληρώσουν…

Έτσι, σύμφωνα με το capital έρχεται ο… φόρος με τον μήνα. Στα σχέδια του υπουργείου είναι να μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους σε 12 μηνιαίες δόσεις όλοι οι φορολογούμενοι ανεξάρτητα απ’ το εάν διαθέτουν πιστωτική κάρτα ή όχι.

Το σχέδιο μάλιστα έχει την αρχική έγκριση των δανειστών, ενώ απομένει να παραδοθεί στα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών μελέτη η οποία θα μετρά τις επιπτώσεις για τα φορολογικά έσοδα από την καθιέρωση του συστήματος πληρωμής φόρων με το μήνα.

Για να μπορεί ο φορολογούμενος να εξοφλεί με το μήνα θα πρέπει να δώσει πάγια εντολή χρέωσης τραπεζικού του λογαριασμού ή να χρεώνει την πιστωτική του κάρτα απευθείας σε ιστοσελίδα πληρωμής του υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή: capital

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.