Η ανοιχτή δράση «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νέων» στην Κοζάνη999yirdi65sui6su54sauΕίσαι νέος;
Θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στα κοινά;
Ενδιαφέρεσαι για την κοινωνική ένταξη;
Για την αλληλεγγύη;
Για τη δημοκρατία;

Τότε, έλα στην Κοζάνη το Σάββατο 6/5, 11.00 με 15.00 και πάρε μέρος στις δράσεις μας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων!

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νέων (ΕΕΝ) αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Erasmus+ και φέτος διοργανώνεται για όγδοη φορά, σε συνέχεια της επιτυχούς υλοποίησής της κατά τα προηγούμενα έτη. Θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 7 Μαΐου 2017 και θα λάβουν χώρα ταυτόχρονες εκδηλώσεις τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και σε κάθε κράτος μέλος ξεχωριστά.

Μπορεί η φιλοσοφία των αρχαίων να δώσει λύσεις στα μεγάλα ζητήματα του 21ου αιώνα εμπνέοντας παράλληλα τη νέα γενιά για ευρεία συμμετοχή στα κοινά; Ασφαλώς, αφού η μεγάλη σοφία δε γνωρίζει χρόνο. Είναι άχρονη και αιωνίως επωφελής. Μέσα από τη φιλοσοφία του Πλάτωνα θα συζητήσουμε τα χαρακτηριστικά της Ιδανικής Πολιτείας συσχετίζοντας την στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων 2017 με την σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ένωση, τις άξιες της και τις δυνατότητες που προσφέρει στη νέα γενιά.

Κλικ εδώ για δηλώσεις συμμετοχής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.