Πλήθος κόσμου στο Κουρί της Κοζάνης για τη φετινή Πρωτομαγιά – Δείτε φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR



rajynrasjysjsrtyjstryjystrjrytsjry

Πολύς ο κόσμος και φέτος την Πρωτομαγιά που βγήκε για να αποδράσει προκειμένου να περάσει λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς κοντά στη φύση με αγαπημένα πρόσωπα.

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για αυτή την ημέρα, όπως κάθε χρόνο, είναι το δάσος Κουρί, έξω από την Κοζάνη, που ο κόσμος το επέλεξε για να «πιάσει τον Μάη».

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Πλήθος κόσμου στο Κουρί της Κοζάνης για τη φετινή Πρωτομαγιά – Δείτε φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR

  1. Ανθελληνικό σύστημα

    - Edit

    Απαντήστε

    Σήμερα το κουρί οχι μόνο πλήθος κόσμου δεν είχε , αλλά επιβεβαίωσε πως έρχονται πολύ δύσκολες συνθήκες.Είμαι 42 ετών και ξέρω πολύ καλά τι ήταν το κουρί σε κάθε πρωτομαγιά.Πάνω από 10.000 κόσμος πήγαινε κάποτε στο κουρί και βάζανε πάνω από 5 λεοφωρεία να πηγαινοφέρνουν τον κόσμο.Σήμερα επειδή πέρασα με φίλους απλά απογοητεύτηκα.

  2. ολα καλα αρκει φευγοντας να μαζαψαν και τα σκουπιδια τους γιατι αλλες χρονιεσ η επομενη μερα ηταν απελπιστικη

  3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ, ΤΟΣΟ ΟΣΟ… ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΥΑΛΑ…

  4. Απαράδεκτη η συμπεριφορά καποιων Αλβανών που έβαλαν απαγορευρικες ταινίες γυρω από κάποια παγκακια με τραπεζια αφήνοντας μάς να νομιζουμε οτι είναι (ρεζερβε) ο χώρος και οταν το ανακαλυψαμε μας ειπαν οτι ειναι κραριμενος γιαυτους …επειτα εσκισα την κορδελα εκατσα και ειπα κάλεσε οπθον θες εγω ερχομαι απο μωρο σρο κουρι αυτό δεν ξαναγινε εεεε! Οχι ρε παιδιά δεν το δεχομαι δεν με ενδιαφέρει τι ηταν έτυχε να είναι Αλβανοί αλλά απαράδεκτη γιαυτό όπου δείτε κοκκινη κορδελα στο κουρι σκιστε την και καθιστε είναι δημοσιος χωρος!!!! Ελεος!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.