Τι λέει ο Δήμος Κοζάνης για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις λάμπες led στην πόλη της Κοζάνης



plateiakozanis

Σχετικά με δημοσίευμα για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις λάμπες led, στην πόλη της Κοζάνης θέλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής.

– Η μελέτη της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» πραγματοποιήθηκε το 2013 και ενώ είχε προηγηθεί δοκιμαστική λειτουργία 1,5 χρόνου, χωρίς να διαπιστωθούν παρόμοια προβλήματα.

– Η προμήθεια των λαμπτήρων και η τοποθέτηση τους στο δημοτικό φωτισμό της Κοζάνης ολοκληρώθηκε το 2015 με πενταετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

– Στο τέλος του 2016 εμφανίστηκαν προβλήματα στους συγκεκριμένους λαμπτήρες και ο Δήμος προχώρησε τις διαδικασίες σταδιακής αντικατάστασης των λαμπτήρων led που παρουσίασαν πρόβλημα, ώστε να υπάρχει η μικρότερη δυνατή όχληση στους κατοίκους.

Με εντολή του Δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης του προβλήματος ώστε να υπάρξει οριστική λύση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.