Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της φετινής Egnatia Expo στην Πτολεμαΐδαegnatia_expo-aerial2

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2017 – 9η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα από την Τετάρτη 7 έως και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, προετοιμάζεται με φρενήρεις ρυθμούς από τους διοργανωτές.

Η ανταπόκριση που υπήρξε σε επαφές με υποψήφιους εκθέτες σε όλη την Ελλάδα δικαίωσε τις προσδοκίες του Διοργανωτή Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας. Ο βαθμός πληρότητας ήδη αγγίζει τα περσινά επίπεδα, ενώ φαίνεται πως η έκθεση θα είναι για άλλη μία χρονιά “sold out”. Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, και επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στον καλλιτεχνικό και γαστρονομικό μέρος του.

Η EGNATIA EXPO, οφείλει μέρος της επιτυχίας της στην διαχρονική άριστη συνεργασία που διατηρεί με την ΕΣΕΕ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως και η φετινή Έκθεση θα τεθεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Η συνεργασία αυτή, εξασφαλίζει τη συμβολή ενός κορυφαίου συλλογικού οργάνου της επιχειρηματικότητας σε εθνικό επίπεδο, στη διοργάνωσή μας. Εξασφαλίζει την παροχή της εκθεσιακής της τεχνογνωσίας, της στήριξης της σε συμβουλευτικό επίπεδο για τις επιχειρήσεις- εκθέτες, καθώς και της επικοινωνίας της διοργάνωσης με ένα τεράστιο δίκτυο επιχειρήσεων, συνδικαλιστικών σωματείων, και θεσμοθετημένων οργάνων σε πανελλαδική κλίμακα. Τέλος, ευνόητο είναι πως η παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού της Συνομοσπονδίας τις ημέρες της Έκθεσης, θα είναι υποστηρικτική σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής.

Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να λάβετε μέρος στην έκθεση, ή θέλετε να ρωτήσετε για αυτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265, 9:30πμ-1:30μμ).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.