Μετάλλιο και μεγάλες διακρίσεις του τμήματος κωπηλασίας του Ν.Ο. Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – Συγχαρητήριο του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντούfytuflfluyfktfdkydfyjtdyuk

Από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 23 Απριλίου διεξήχθη η 1η φάση του 83ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά για τις κατηγορίες εφήβων/νεανίδων και ανδρών/γυναικών. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 26 ναυταθλητικοί όμιλοι από όλη την Ελλάδα με 450 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» συμμετείχε με 10 αθλητές/τριες σε εφτά αγωνίσματα και κατέλαβε τις παρακάτω θέσεις:

Στο αγώνισμα: τετραπλό σκίφ (4xSkif) εφήβων, 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο, με τους αθλητές Λαπίκωφ Θεόδωρο, Μακρυγιάννη Γεώργιο, Μεχτερίδη Κων/νο, και Πεκόπουλο-Τσικαρδάνη Ιωάννη.

Στο αγώνισμα: διπλό σκιφ (2xSkif) ελαφρών βαρών γυναικών, με την Μακρυγιάννη Αθανασία και την Σεραφείμ Ευαγγελία, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη.
Στο αγώνισμα: δίκοπος άνευ πηδαλιούχου (2-) νεανίδων, με την Μακρυγιάννη Αθανασία και την Σεραφείμ Ευαγγελία, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη.
Στο αγώνισμα: δίκοπος μετά (2+) ανδρών, με τον Μεχτερίδη Ηλία, τον Τσεπραηλίδη Ιωάννη, και τον πηδαλιούχο Δουβαρτζίδη Ιορδάνη, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη
Στο αγώνισμα: δίκοπος άνευ (2-) εφήβων, με τον Μεχτερίδη Ηλία και τον Τσεπραηλίδη Ιωάννη, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη
Στο αγώνισμα: σκιφ ελαφρών βαρών (1χskif) ανδρών με τον Μεχτερίδη Ηλία, 5η θέση στην πανελλήνια κατάταξη
Στο αγώνισμα: σκιφ (1χskif) ανδρών με τον Κερδέλα Αναστάσιο, 7η θέση στην πανελλήνια κατάταξη

Οι σπουδαίες αυτές επιτυχίες των αθλητών μας τοποθέτησαν τον Όμιλό μας στην 12η θέση της βαθμολογίας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Πηγή: www.kopilasia.gr (η επίσημη σελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ)

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του για τις συνεχείς μεγάλες επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Επίσης συγχαίρει τους προπονητές τους Λαπίκωφ Αναστάσιο και Δημαρά Χαράλαμπο για την εξαιρετική δουλειά τους.

Τέλος ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών/τριων και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδος που συμπαραστάθηκαν και ενεθάρρυναν τα παιδιά με την παρουσία τους στις κερκίδες του κωπηλατοδρόμιου του Σχινιά.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σερβίων–Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου για την παρουσία του Ν.Ο.Κ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες, στους προπονητές και τα μέλη της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, για την παρουσία του συλλόγου στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο.

Η 12η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων και μεταξύ παραδοσιακών δυνάμεων του αθλήματος, οι συμμετοχές στους τελικούς, και το χάλκινο μετάλλιο από τους αθλητές στο τετραπλό σκιφ εφήβων επιβεβαιώνει ότι η δουλειά που γίνεται από τον Ν.Ο.Κ. στη λίμνη Πολυφύτου επιβραβεύεται με διακρίσεις σε σημαντικές διοργανώσεις, φτάνοντας όλο και πιο ψηλά.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού
Αθανάσιος Κοσματόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.