Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου 2017 στη λίμνη Πολυφύτου – Δείτε φωτογραφίες8srfghtsfgjhfgjfg

Από το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 8.00πμ εώς την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 17.00μμ ,πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πολυφύτου το 1ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρνίνου 2017 που συνδιοργάνωσε ο Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης με τον Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαΐδας.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με 45 ομάδες και 90 αθλητές από όλη τη Βόρειο και Δυτική Ελλάδα που μείνανε κατενθουσιασμένοι από την ομορφιά της ευρύτερης περιοχής της Λίμνης Πολυφύτου.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες αλιεύθηκαν 26 κυπρίνοι συνολικού βάρους 121,560kg με τον μεγαλύτερο να φτάνει τα 9,6kg και τα περισσότερα κιλά ανά ομάδα τα 22,460kg.

Μεγάλοι νικητές αυτής της γιορτής η Αθλητική Αλιεία και η αγάπη του κόσμου για την Λίμνη.

Ο Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Παναγιώτη Πλακεντά,που έδωσε την ευκαιρία παρουσίασης εναλλακτικών πηγών τουρισμού στην Π.Ε Κοζάνης, δίνοντας την άδεια διεξαγωγής αυτής της γιορτής.

Ραντεβού στο 2ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρνίνου 2017,στις 13-14 Μαΐου, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές.

Δείτε τις φωτογραφίες του Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR


ostria350srtghert

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.