Το ΕΠΑ.Λ. Σερβίων στον Εθνικό Τελικό του Young Business Talents 2016-2017 για νέους επιχειρηματίες7eadfgadehgaerdhradethdfrt

Με την τρίτη θέση στις αποσκευές της επέστρεψε από την Αθήνα η ομάδα SMILE του σχολείου μας. Την τρίτη θέση στον όμιλό της κατέλαβε η ομάδα SMILE του ΕΠΑ.Λ. Σερβίων στον Εθνικό Τελικό του Young Business Talents 2016-2017 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου, από 10.30πμ έως 18.00μμ, στο γυμναστήριο του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αθήνα.

Ο ομάδα SMILE αποτελούμενη από τους μαθητές Λαμπροπούλου Αριστέα, Παλιανόπουλο Ηλία και Παπαδημητρίου Στεφανία συμμετείχε στον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό διαγωνισμό διοίκησης και επιχειρηματικότητας για μαθητές Λυκείων, που έχει καθιερωθεί στο χώρο της εκπαίδευσης ως ένα καινοτόμο διδακτικό εργαλείο. Μέσω ενός εξελιγμένου προσομοιωτή 3ης γενιάς, οι νεαροί εικονικοί επιχειρηματίες κατάστρωσαν επιχειρηματικά σχέδια, που συμπεριλάμβαναν αποφάσεις για  την παραγωγή, τη χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό των εταιριών τους.

Ο Διαγωνισμός Young Business Talents γίνεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Πραγματοποιείται παράλληλα στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, και για πρώτη φορά φέτος στο Μεξικό με πάνω από 20.000 συμμετοχές μαθητών Λυκείων.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές Λαμπροπούλου Αριστέα, Παλιανόπουλο Ηλία και Παπαδημητρίου Στεφανία, καθώς και στους καθηγητές Γιάννη Χριστόφορο και Σοφία Χατζηγεωργίου.

Θερμές ευχαριστίες από το ΕΠΑΛ Σερβίων προς το ΚΤΕΛ Κοζάνης

Οι μαθητές, ο Σύλλογος των Καθηγητών και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Κοζάνης  για τη γενναιόδωρη προσφορά της μετακίνησης στην Αθήνα της ομάδας SMILE του σχολείου μας.

Η ομάδα SMILE του ΕΠΑΛ Σερβίων συμμετείχε στα τελικά του μαθητικού διαγωνισμού  YOUNG BUSINESS TALENTS και κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλό της.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Βρόντζο Γιάννη για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων
Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.