Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Β. Καραγιάννη στη Θεσσαλονίκη – Δείτε φωτογραφίες



dy6k7dkyldykloydfuolkyuoly

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου ” Κλεισμένα σε θυρίδες, 25 υστερόγραφα εποχής” (εκδ. Γαβριηλίδης) της Δήμητρας Β. Καραγιάννη, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017, στον χώρο εκδηλώσεων του Βασιλικού Θεάτρου.

Για το βιβλίο μίλησαν η Αλεξάνδρα Μπακονίκα, Ποιήτρια, η Άννα Κουστινούδη, Διδάκτωρ Αγγλικής φιλολογίας – Εκπαιδευτικός και η Μαρία Στύλου, Ραδιοφωνική παραγωγός –Συγγραφέας. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο πρόεδρος του ομίλου Ράδιο Θεσσαλονίκη- Ερωτικός, Λευτέρης Μαρόγλου. Στη μουσική ήταν ο Δημήτρης Γαύρος, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαρκοπούλου. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, Ηλίας Κουτσούκος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Κοζανιτών Θεσ/νίκης, Μιμή Παπαδέλη. Την εκδήλωση διοργάνωσαν το λογοτεχνικό περιοδικό “Παρέμβαση”, οι εκδόσεις Γαβριηλίδης, Ο Σύλλογος Κοζανιτών Θεσσαλονίκης και το Βιβλιοπωλείο “Κεντρί”.

Το βιβλίο είναι ένα λογοτεχνικό τρίπτυχο, στο οποίο ξεφυλλίζεται με φιλολογική ματιά, ο στοχασμός-διήγηση, η ποίηση και η κριτική παρουσίαση. Χαμηλότονα κείμενα, σαν μικρές υποσημειώσεις στο προσωπικό βιβλίο της ζωής και της καθημερινότητας, που θέλουν να πουν κάτι από τον δικό τους ιδιαίτερο λόγο.

Δείτε τις φωτογραφίες του Δμήτρη Στραβού από την εκδήλωση:

1srytjdtyjtyjty

2sdrfghtrfythjfgh

3srhtfsthfthrfth

4sdhtrfsthftghgf

5sarehrstfhfthft

6sfhgrsfdthdfghfgdh

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.