Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για την 21η Απριλίου



siriza_logoΠενήντα χρόνια μετά την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας στην χώρα μας, που άφησε πίσω της εφιάλτες, καταστροφές και την κυπριακή τραγωδία, τιμούμε τους αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία, ελευθερία, λαϊκή κυριαρχία. Τιμούμε τους αγωνιστές της Αριστεράς και όλους τους αγωνιστές της Δημοκρατίας που δώσαν την ζωή τους και πρωταγωνίστησαν στον επτάχρονο αντιδικτατορικό αγώνα, υπερασπιζόμενοι ύψιστες αξίες και ιδανικά, μα πάνω απ´ όλα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια απέναντι στην χούντα των συνταγματαρχών.

Η παραδειγματική αντίσταση του ελληνικού λαού στην μαύρη επταετία, αποτελεί την πολυτιμότερη παρακαταθήκη και εφόδιο για τους σύγχρονους αγώνες σε μία Ευρώπη που μαστίζεται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας κι όπου βρίσκει πρόσφορο έδαφος η ακροδεξιά, ο εθνικισμός κι η ξενοφοβία.

Τιμώντας όλους τους αγωνιστές που δεν δίστασαν, δεν φοβήθηκαν, δεν έσκυψαν το κεφάλι, συνεχίζουμε στον δρόμο που αυτοί χάραξαν σε δύσκολα χρόνια.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για την 21η Απριλίου

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.