Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Τσοτύλι



li7f8kutfykuyftykuftuk

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε o φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργάνωσε η ομάδα της “Δράσις” Παλαιμάχων Τσοτυλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Βοΐου.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Τσοτυλίου μεταξύ των ομάδων Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Ερασιτέχνες Παλαίμαχοι Κοζάνης και Παλαίμαχοι Δράσις Τσοτυλίου.

Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο ο Χρήστος Σιβίλογλου και από τον πρώην Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Κοζάνης κ. Χρήστο Σάββα ο Χρήστος Ασλανίδης για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Επίσης, αναμνηστικό λάβαρο δόθηκε από τον Πρόεδρο των Αστυνομικών και Αντιδήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιώργο Φεστερίδη στον Γιάννη Λαζαρίδη, πατέρα του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη .

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Δημήτριος Καρατέρπος, ο Κωνσταντίνος Κανδυλιώτης και ο Ιωάννης Μπισούκης από την ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά υλικών για το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου.

Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, την ΕΠΣ Κοζάνης για τη συνεργασία και τη διάθεση των διαιτητών και όλο τον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα και βοήθησε σε αυτήν την προσπάθεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.