18 έως 21 Μαΐου η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» – Στο επίκεντρο πολιτισμός, γαστρονομία και τουρισμόςzzzkluyfluiyrfdluyedkuletdky

– Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
– Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι τα 3 βασικά υλικά και με αυτά θα πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι “εμπειρία” στην Ελλάδα.

Τι είναι η «Ελλάδος Γεύση»

Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» προσεγγίζονται προσεκτικά & υπεύθυνα ο πολιτισμός, η γαστρονομία & ο τουρισμός σε όλες τις εκφάνσεις τους από τα πλέον αρμόδια όργανα κάθε περιοχής που είναι οι Περιφέρειες & οι Δήμοι με τη συμμετοχή & συνεργασία των οποίων η Alfa Expo προχωράει σε διοργάνωση επιπλέον παράλληλων εκδηλώσεων όπως εκθέσεις φωτογραφίας, προβολή ντοκιμαντέρ, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, live εκδηλώσεις μαγειρικής & b2b συναντήσεις με φιλοξενούμενους εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Μια μεγάλη παραγωγή εργάζεται ήδη για την υλοποίηση ενός ακριβού και άριστου project το οποίο δύναται να ταξιδέψει και στο εξωτερικό. Μια αυθεντική παραδοσιακή ελληνική γειτονιά ετοιμάζεται να σκηνογραφηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» οι διάσημοι σεφ προβάλλουν τη γαστρονομία της Ελλάδας μέσω των παραδοσιακών συνταγών, οι φιλοξενούμενοι bartenders προετοιμάζουν ελληνικά αφεψήματα και κοκτέιλ για τους επισκέπτες αλλά και κερνάμε τον πρωινό καφέ στην ειδικά διαμορφωμένη πλακόστρωτη πλατεία μας στα χρωματιστά τραπεζάκια της.

Τι διαφορετικό έχει η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»;

Η πρώτη διοργάνωση του 2016 μας έδειξε το δρόμο για την επόμενη Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», με επισκεψιμότητα που ξεπέρασε τις 15.000 ανέδειξε την Έκθεση σε μια αρκετά σημαντική διοργάνωση για την Ελλάδα.

Στην «Ελλάδος Γεύση» απομακρυνόμαστε από τα πρότυπα εκθέσεων όπως τα γνωρίζαμε ως σήμερα και είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη διοργάνωση η οποία στόχο της έχει την ανάδειξη της ενεργητικής Ελλάδας.

Πως θα σας φαινόταν να χρειαστεί να ταξιδέψετε ως το Περιστέρι για να πιείτε τον φρεσκοψημένο πρωινό σας καφέ στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού σας; Σας καλούμε να σας προσφέρουμε κοκτέιλ από ελληνικά αποστάγματα & αναψυκτικά, παραδοσιακές γεύσεις αλλά και πιο gourmet εκδοχές της παραδοσιακής κουζίνας στα χρωματιστά μας τραπεζάκια.

Όσον αφορά στον πολιτισμό, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι προετοιμάζονται να δεχτούν έλληνες δημιουργούς, φωτογράφους, performers οι οποίοι θα παρουσιάσουν την Ελλάδα από τα δικά τους μάτια. Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», δεν θα μείνουν παραπονεμένοι ούτε οι μικροί μας φίλοι καθώς χώροι απασχόλησης τους περιμένουν για να αναβιώσουμε μαζί τα παιχνίδια της Ελλάδας.

Φέτος, στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» για πρώτη φορά θα συμμετάσχει ο Δήμος Κοζάνης, ενώ το KOZANILIFE.GR είναι χορηγός επικοινωνίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.