Δύο άνθρωποι της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Βουλγαρία



uytytxkxktxddktujlkytdsjtrsjt

Το τετραήμερο 6, 7, 8 & 9 Απριλίου 2017 έδωσαν το παρόν δύο στελέχη της Μακεδονικής Δύναμης, στην Σόφια της Βουλγαρίας. Ο λόγος για τον κύριο Αλμασίδη Χρήστο προπονητή της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου μας και την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, καθηγήτρια φυσικής αγωγής του συλλόγου μας, διεθνή Διαιτητή και υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος. Και οι δύο ήταν καλεσμένοι στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα έως 21 ετών της Βουλγαρίας, ο κ. Αλμασίδης προσκεκλημένος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, μαζί με άλλους 3 συναδέλφους, ως προπονητής της εθνικής μας ομάδας σε αυτή την Ευρωπαϊκή διοργάνωση και η κα. Κουτρότσιου καλεσμένη της Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό για να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως διεθνής διαιτητής στο πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις τους και οι δύο, ξεκινώντας από τον κ. Αλμασίδη είπαν: ‹‹Ήταν μεγάλη τιμή για μένα μιας και συμμετείχα για πρώτη φορά στην εθνική μας ομάδα ως προπονητής και μπόρεσα να προσφέρω κι εγώ από τη δική μου πλευρά τις προπονητικές μου υπηρεσίες, ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία γι’ αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε, που μ’ εμπιστεύτηκε την θέση αυτή μαζί με άλλους 3 καταξιωμένους συναδέλφους που αποτελέσαμε την ομάδα των προπονητών και στηρίξαμε την ομάδα η οποία απαρτιζόταν από 32 αθλητές. 16 άνδρες και 16 γυναίκες με τελικό απολογισμό 4 μετάλλια, 1 χρυσό, 1 αργυρό, 2 χάλκινα , 6 πέμπτες θέσεις, πολλές αγωνιστικές εμπειρίες καθώς και πολλά θετικά σχόλια για την δυναμική παρουσία και την συνοχή της ομάδας μας. Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους προπονητές που συμμετείχαν στην αποστολή τον κ. Ζινέλη Θεόδωρο (αρχηγό της ομάδας), τους προπονητές κ. Παπαδέα Νίκο και κ. Κακαρέλη Νίκο, τους αθλητές για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, τους Έλληνες και Κύπριους διαιτητές για την συνεργασία καθώς και την Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που ήταν πρόθυμη να εξυπηρετήσει κάθε μας ανάγκη που προέκυπτε κατά την διάρκεια των αγώνων››

Η κα. Κουτρότσιου δήλωσε : ‹‹Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για να βρεθώ για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι μια αναγνώριση προς το πρόσωπό μου, μια ανταμοιβή όλων των προσπαθειών αυτών των ετών υπηρετώντας το αγώνισμα ως διαιτητής. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και πιστεύω ότι κάθε φορά θα αποκομίζω περισσότερες και διαφορετικές εμπειρίες. Χαίρομαι που κι εγώ από την δική μου θέση προσφέρω στο αγώνισμα του taekwondo επίσης με μεγάλη ικανοποίηση πρόσφατα αποδέχτηκα την πρόσκληση και από την παγκόσμια ομοσπονδία για να παρευρεθώ στο Muju της Κορέας, από τις 20 Ιουνίου έως και τη 1 Ιουλίου 2017, όπου θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την άδεια που μου παραχωρεί δίνοντάς μου έτσι την ευκαιρία ώστε να μπορώ να συμμετέχω στις διοργανώσεις από τις προσκλήσεις που δέχομαι››.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει και τους δύο εκπροσώπους του συλλόγου για την προσφορά τους στο taekwondo , ο καθένας από την δική του θέση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.