Στη διάθεση όλων το αρχείο της Κοινότητας Πλατανορεύματος μετά από 6 χρόνια εργασιώνPlatanoreuma425654

Φεβρουάριος 2011 – Μάρτιος 2017. Μετά από έξι χρόνια (6) χρόνια σκληρής προσπάθειας ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες η εκκαθάριση και η αρχειοθέτηση του αρχείου – εκκλησιαστικό και κοινοτικό – των τριών Κοινοτήτων Μοσχοχωρίου, Ορτά-κιοι και Πλατανόρευματος από την εποχή της απελευθέρωσης το 1912.

Νιώθω λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια μέσα από την καρδιά μου όσους με συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν να ολοκληρωθεί το τεράστιο αυτό έργο, Δημοτικούς Συμβούλους, την ΑΝΚΟ και τους υπαλλήλους του Δήμου Θεόδωρο Πιτένη και Σάββα Σαχινίδη.

Στο εξής το αρχείο της κοινότητας με το πλούσιο υλικό θα είναι στη διάθεση κάθε αναγνώστη και ερευνητή. Περιττό να τονίσω ότι κάποια γεγονότα διαβάζονται, μελετούνται αλλά μένουν εντός του κοινοτικού καταστήματος. Επίσης ένα τμήμα-στοιχεία αυτού του αρχείου θα μπορούν όλοι να αναζητήσουν στο βιβλίο «Το Πλατανόρευμα στο χθες και το σήμερα» που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο τυπογραφείο και στο στάδιο της εκτύπωσης

Και επειδή διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα να ευχηθώ σε όλους καλό ΠΑΣΧΑ και καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.