Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με θέμα «Εργασίες τέλους χρήσης με Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα»



dtyhtrdsjtjjrstrsthrehs

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 06 Μαρτίου 2017 το 25ωρο σεμινάριο με θέμα «Εργασίες τέλους χρήσης με Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με εισηγητή τον κ. Δημητρίου Δημήτριο – Οικονομολόγο, Ορκωτό Ελεγκτή, Λογιστή.

Τον εισηγητή προλόγισε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρακάσης Εμμανουήλ και αναφέρθηκε στη σημασία του σεμιναρίου για την σύνταξη χρηματοοικονομικών καταστάσεων βάσει του νέου λογιστικού πλαισίου και το σχέδιο βιωσιμότητας των επιχειρήσεων στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Στην εισήγησή του ο κ. Δημητρίου παρουσίασε τις εργασίες τέλους χρήσης με Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα σε λογιστική και φορολογική βάση, την ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων και τις χρηματοροές. Αναφέρθηκε στον αναβαλλόμενο φόρο, για το Cash Flow και για τους δείκτες και την χρησιμότητά τους για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, για την αναδιάρθρωση δανείων στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Προκειμένου να γίνονται κατανοητά τα παραπάνω θέματα δόθηκαν πολλές ασκήσεις και παραδείγματα.

Σε κάθε ενότητα υποβαλλόταν από τους παρευρισκόμενους ερωτήματα και δινόταν διευκρινήσεις σε πολλά ζητήματα.

Για το Π.Τ.
Ο Πρόεδρος

Καρακάσης Εμμανουήλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.