Ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

kozani_zografia

Θέλουμε πραγματικά να εκφράσουμε τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες μας στους αντιπροσώπους του 35ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, οι οποίοι έκλεισαν ερμητικά τα αυτιά τους στις σειρήνες του άκρατου καταγγελτικού λαϊκισμού, αλλά και των παλαιοκομματικών μεθόδων και ανέδειξαν το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ σε ΠΡΩΤΗ δύναμη στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 09 04 2017.

Θέλουμε να τονίσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ της παράταξης αλλά και η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ των εργαζομένων μας δεσμεύουν στο να καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να προασπίσουμε τα δικαιώματά του κόσμου της εργασίας, των συνταξιούχων, των ανέργων.

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης να ανταποκριθεί στον μέγιστο βαθμό στον ρόλο που πρέπει και οφείλει να διαδραματίσει και να επαναφέρουμε στην ατζέντα τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.