Συγχαρητήριο του Δημάρχου Κοζάνης στους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης για το βραβείο Ecomobility



srsjsjytrsjtsjtrsrtjsjtysdyjyk

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης συγχαίρει ολόθερμα τους μαθητές και καθηγητές του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης για τη μεγάλη τους επιτυχία να λάβουν το βραβείο ECOMOBILITY στη εκστρατεία ECOMOBILITY 2016-17. Η Τελετή Απονομής των Βραβείων της Εκστρατείας πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2017 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, με την παρουσία του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας Διονυσίας Αυγερινοπούλου και πολλούς εκπροσώπους Επιστημονικών Ιδρυμάτων, Οργανισμών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εργασία που έλαβε από τον Αν. Υπουργό Γιάννη Τσιρώνη το κορυφαίο βραβείο για τις προτάσεις Οικολογικής Μετακίνησης της περιόδου 2016-17 ήταν της ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης.

  Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου και οι καθηγήτριες τους , που έλαβαν το βραβείο θα συμμετέχουν στην αποστολή του ECOCITY στις Βρυξέλλες, που θα φιλοξενηθεί τον Ιούνιο στις Βρυξέλλες, από την Ευρωβουλευτή Κωνσταντίνα Κούνεβα και θα επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή,  και ευρωπαϊκά δίκτυα NGOs.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.