Μυστικά για τη συντήρηση και επισκευή του ανελκυστήρα σας



zzluy8rflyrluyerkueteytul7io

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν προϋπολογισμό κατοικίας από μια έκτακτη αντικατάσταση ανελκυστήρα. Όταν το ασανσέρ δεν συντηρείται μπορεί να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά, η επισκευή της οποίας μπορεί να σας στοιχίσει πολύ περισσότερο απ΄ ότι αν πληρώνατε τακτικά για τη συντήρησή του.

Ο εκσυγχρονισμός του ανελκυστήρα προλαμβάνει τις διαρκείς επισκευές

Εάν η εταιρεία συντήρησης του ανελκυστήρα σας προτείνει να εκσυγχρονίσετε τον ανελκυστήρα σας για να αποφεύγετε κάθε τρεις και λίγο να πληρώνετε παχυλούς λογαριασμούς, τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που θα θέλατε να αποφύγετε προς το παρόν, αλλά σίγουρα είναι προτιμότερο από το να έχετε διαρκώς δυσάρεστες εκπλήξεις, αυξημένα έξοδα έκτατης επισκευής, δυσαρεστημένους επιβάτες και πιθανή ευθύνη λόγω ατυχήματος.

Αυτο -Διάγνωση

Μπορεί να μην είστε τεχνικός ανελκυστήρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με λίγη κατεύθυνση δεν μπορείτε να γλιτώσετε μια ακριβή επίσκεψη τεχνικού ή ακόμα καλύτερα, να αποτρέψετε πιο σοβαρές ζημιές:

-Επιβεβαιώστε ότι υπάρχει όντως ζημιά πριν να καλέσετε μια εταιρεία επισκευής. Πολλές φορές το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει πατηθεί κατά λάθος ένα πλήκτρο. Δεν έχετε λοιπόν παρά να ελέγξετε ότι δεν έχει πατηθεί κατά λάθος κάποιο κουμπί στον ανελκυστήρα σας.

-Οι ανελκυστήρες δεν είναι σχεδιασμένοι να λειτουργούν, εκτός εάν οι πόρτες είναι τελείως κλειστές. Οι μισάνοιχτες ή σκαλωμένες πόρτες είναι μια κοινή αιτία που το ασανσέρ δεν ξεκινά.

-Επιβεβαιώστε ότι οι διακόπτες βρίσκονται στην κανονική τους θέση και όχι στο «στοπ»
Ελέγξτε τις ασφάλειες ηλεκτρικής ενέργειας του ανελκυστήρα σας.

– Επιβεβαιώστε ότι το ασανσέρ ηλεκτροδοτείται και ότι δεν πρόκειται για μια απλή διακοπή ρεύματος.

Προσοχή στα συμβόλαια που καταρτίζετε με τις εταιρίες συντήρησης ανελκυστήρων

Βεβαιωθείτε ότι:

-Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη και επιβαρύνσεις.

-Δεν υπάρχουν αυτόματες αυξήσεις στα τέλη συντήρησης και επισκευής.

-Το συμβόλαιό σας περιλαμβάνει ετήσιο σέρβις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.