Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης καταγγέλλει του τραμπουκισμούς της ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

somateio_idiotikon-ipallilon_kozanis

Τα στελέχη της ΔΑΚΕ, μετά τις προσπάθειες τους να αλλοιώσουν τους συσχετισμούς στο 35ο Συνέδριο του ΕΚΝΚ, στήνοντας βιομηχανία παραγωγής αντιπροσώπων, οι οποίοι δεν νομιμοποιήθηκαν ούτε από το ΔΣ του ΕΚΝΚ ούτε από το σώμα του συνεδρίου, μετά τον εκφυλισμό που επέβαλαν στις εργασίες του συνεδρίου τη Κυριακή 2 Απρίλη, έρχονται σήμερα να τραμπουκίσουν την υπάλληλο στη γραμματεία του ΕΚΝΚ, με σκοπό να παραχαράξουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ του ΕΚΝΚ της 23ης και της 30ης του Μάρτη, για να τα χρησιμοποιήσουν στα δικαστήρια, όπου απείλησαν το σώμα του συνεδρίου ότι θα προσέλθουν επειδή δεν τους πέρασε η νομιμοποίηση των νόθων συνέδρων τους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές. Να δυναμώσουν τα ταξικά σωματεία και να συσπειρωθούν στο ΠΑΜΕ. ΝΑ απομονώσουν τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ αλλά και της ΠΑΣΚΕ που ευθύνονται για την κατάσταση στο ΕΚΝΚ και συνολικά στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της περιοχής.

Κάλεσμα απευθύνουμε και στους συνέδρους του ΕΚΝΚ να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΤΑΞ. ΕΝ) στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΕΚΝΚ.

Να ξέρουν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ότι οι τραμπουκισμοί τους δε θα περάσουν! Θα συναντήσουν την αντίδραση όλων των εργαζομένων της περιοχής!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.