Το Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης για τις πρακτικές της ΔΑΚΕ τις επόμενες μέρες του Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης



sindikato_oikodomon_kozanisΤα οποιαδήποτε χαρτιά, πρακτικά ή μη, των σωματείων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης παραδίδονται, κατέχονται ή οτιδήποτε άλλο, από συγκεκριμένους ανθρώπους, από το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου, τον Οργανωτικό Γραμματέα ή τον Γενικό Γραμματέα ή τους αναπληρωτές τους.

Δεν μπορεί ξαφνικά, επειδή δίκαια δεν συμμετέχουν στο Συνέδριο του ΕΚΝΚ σωματεία παρωδία, σωματεία μαριονέτες και σωματεία με επιστολικές ψήφους, να εκβιάζουν ο Κουρκούτας και ο Μάστορας οποιονδήποτε βρίσκουν μπροστά τους στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης και να απαιτούν, από ανθρώπους που δεν έχουν αυτήν την ευθύνη, έγγραφα που πρέπει να παραδίδονται από τα αρμόδια πρόσωπα.

Τους έχει πιάσει πανικός! Τα μαγειρέματά τους, με «φτιαχτούς» αντιπροσώπους και με μητρώα ψηφισάντων γεμάτα άτομα (με υπογραφές και Αρ. Ταυτότητας!) που δεν πήγαν ποτέ να ψηφίσουν, δεν πέρασαν. Ούτε και ο βαλτός «αντιπρόσωπους» την ημέρα του Συνεδρίου.

Ενοχλούνται επειδή οι εργαζόμενοι συνειδητοποιούν τον ρόλο τους στο εργατικό κίνημα ως υποστηριχτές αυτής της πολιτικής, ως υποστηριχτές των εργασιακών ανατροπών και της εξαθλίωσης των εργαζομένων . Έχουν την πρώτη ευθύνη και αυτοί της ΔΑΚΕ και αυτοί της ΠΑΣΚΕ για τον εκφυλισμό και την διάλυση του εργατικού κινήματος και των διαδικασιών του Εργατικού Κέντρου.

Ας προσέχουν τις πρακτικές τους, γιατί οι οικοδόμοι έχουν και όρια και υπομονή που κάποια στιγμή εξαντλούνται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.