Συνάντηση του Βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Ντζιμάνη με τον Σύλλογο Ανέργων και Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίουwswststykjstjkstjktyktsdyjkty

Με τον Βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Ντζιμάνη συναντήθηκε το προεδρείο του Συλλόγου για την Καταπολέμηση της Ανεργίας και της Ανάπτυξης της περιοχής Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου το Σάββατο 01 Απριλίου 2017.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία του Βουλευτή και τον Σύλλογο για την Καταπολέμηση της Ανεργίας και της Ανάπτυξης της περιοχής Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου εκπροσώπησαν οι : Ηλίας Σισμανίδης (πρόεδρος Συλλόγου), Ηλίας Τεντζογλίδης (Γενικός Γραμματέας Συλλόγου), Τσανουσίδης Χρυσοβαλάντης (Αναπληρωτής Γραμματέας) και Ταρνανίδης Δημήτρης (Ταμίας Συλλόγου).

Στον Βουλευτή κατατέθηκαν τα αποτελέσματα της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Δημήτριο στις 18 Μαρτίου 2017, όπως ανακοινώθηκαν και στον Τύπο, καθώς και μία σειρά Αιτημάτων ως εξής :

1. Μελέτη Βιωσιμότητας Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου & περιοχής Ελλησπόντου

2. Εξακρίβωση και απόδοση ευθυνών για το νερό με εξασθενές χρώμιο στον Ελλήσποντο.

3. Τοπικός Πόρος Ανάπτυξης με σωστή διαχείριση όπως ορίζεται από το νόμο για Προστασία του περιβάλλοντος & Καλύτερη Ποιότητα Ζωής των κατοίκων

– Μειωμένο ρεύμα για την περιοχή

– Δενδροφυτεύσεις κατά μήκος Ταινιόδρομων Τέφρας & Λιγνίτη

– Σωληνωτοί ταινιόδρομοι Pipeline Μεταφοράς Τέφρας

4. Θέσεις Εργασίας ΔΕΗ

– Ουσιαστική εφαρμογή του νόμου της Εντοπιότητας στις Προσλήψεις για τις πληττόμενες περιοχές καθώς είναι το μόνο ανταποδοτικό προς αυτές.

– Προσλήψεις 2000 Θέσεων Εργασίας Μονίμου Προσωπικού και με την δημιουργία 5ης Βάρδιας στα Ορυχεία

5. Να σταματήσουν οι Διώξεις, απολύσεις, απολογίες των κατοίκων και των Μελών του Συλλόγου

6. Συνάντηση με τον πρωθυπουργό όταν θα επισκεφτεί την Κοζάνη

Ο Βουλευτής από την πλευρά του δήλωσε πως θα εργαστεί για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών και της περιοχής και ανέφερε πως στηρίζει τις προσπάθειες και τους αγώνες του Συλλόγου για τα δίκαια αιτήματα τους.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου στα πλαίσια του κύκλου συναντήσεων και επαφών που ο Σύλλογος για την Καταπολέμηση της Ανεργίας και της Ανάπτυξης της περιοχής Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου πραγματοποιεί με όλους τους Θεσμικούς Φορείς σε όλα τα επίπεδα, για την προώθηση και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα χωριά Άγιος Δημήτριος – Ρυάκιο αλλά και όλη η ευρύτερη περιοχή του Ελλησπόντου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.