Η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στο χορωδιακό φεστιβάλ Πτολεμαΐδαςstrsjn45t5ss54354a34as5hb4

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και συγκεκριμένα η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου με μεγάλη χαρά συμμετείχε στο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 στα πλαίσια των εορτασμών « Πτολεμαΐδα – η πόλη γιορτάζει».

Οι μαθητές της χορωδίας παρακολούθησαν χορωδιακό εργαστήρι υπό τη διδασκαλία του μαέστρου Ευθυμιάδη Νικολάου και στη συνέχεια έλαβαν μέρος στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή και των υπολοίπων χορωδιών του φεστιβάλ.

Τη διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος, μουσικολόγος και βιολονίστας Δημήτρης Θεοδωράκης, στο πιάνο η καθηγήτρια Κουζιάκη Μαρία. Με την χορωδία συνέπραξαν οι μαθητές: Ανδρέου Ιωάννης βιολί και κρουστά, Ανδρέου Παναγιώτης, κλαρινέτο και κρουστά, Παυλίδης Νίκος, καχόν, Μαγιάγκα Αλεξάνδρα, κρουστά, Τσιοτίκα Ζωή, νταούλι.

Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε, ήταν:
Acto del viento, Το Μαργούδι , Mare nostrum, Deliver us

Η διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας συγχαίρει τους καθηγητές και τους μαθητές για την παρουσία τους και ευχαριστεί το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας για την πρόσκληση σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. Επίσης εύχεται στη Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου Σιάτιστας καλή επιτυχία για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Χορωδιών του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 19.30 και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Από τη Δ/νση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.