Αριθμός ρεκόρ Εκθετών στην 42η Kastoria International Fur Fair – Τρεις πτήσεις charter στο Αεροδρόμιο Καστοριάς



ekthesi_gounas8765857

Με τη συμμετοχή 115 συνολικά εκθετών, 95 εκ των οποίων είναι αμιγώς γουνοποιητικές επιχειρήσεις και, μάλιστα, από τις κορυφαίες του κλάδου, θα ανοίξει τις πύλες της η 42nd KASTORIA International Fur Fair στις 4 Μαΐου 2017, έχοντας υπερκαλύψει τα διαθέσιμα τετραγωνικά μέτρα του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, φέτος, για πρώτη φορά υπάρχει και λίστα αναμονής για επιχειρηματίες (16 επιχειρήσεις) που θέλουν να συμμετέχουν στην Έκθεση.

Υψηλή προδιαγράφεται και η επισκεψιμότητα της Έκθεσης, ενώ, ήδη, μέχρι στιγμής, έχουν προγραμματιστεί τρεις πτήσεις charter από την Ουκρανία (Κίεβο), την Ρωσία (Μόσχα) και την Γερμανία (Φρανκφούρτη), απευθείας στο αεροδρόμιο της Καστοριάς, με περισσότερους από 400 προγραμματισμένους επισκέπτες.

Η 42nd KASTORIA International Fur Fair 2017 θα φέρει φέτος την υπογραφή της ΔΕΘ – Helexpo, κατόπιν του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών με τον Εθνικό Εκθεσιακό Φορέα της χώρας μας.

Συνδιοργανωτές της 42nd Kastoria International Fur Fair 2017 είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε. Καστοριάς.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 42nd KASTORIA International Fur Fair, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.furfairkastoria.com

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αριθμός ρεκόρ Εκθετών στην 42η Kastoria International Fur Fair – Τρεις πτήσεις charter στο Αεροδρόμιο Καστοριάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.