Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες και εντός της λίμνης Πολυφύτου για τον εντοπισμό του 45χρονου αγνοούμενου



2mhfukfdukdkytdyjdu

Σε πλήρη εξέλιξη μέχρι και αυτή την ώρα (16:00) συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου για δεύτερη ημέρα οι έρευνες στη λίμνη Πολυφύτου, για την ανεύρεση του 45χρονου από το Λιβαδερό Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο 45χρονος άντρας εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του στην καντίνα που βρίσκεται στη υψηλή γέφυρα Σερβίων, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφήσει και σημείωμα.

Από το πρωί της Τετάρτης 1 Μαρτίου, στο σημείο βρίσκονται εκ νέου οι Αστυνομικές δυνάμεις, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, η Ομάδα διάσωσης Παράρτημα Κοζάνης, ενώ άνδρες της ΕΜΑΚ, διενέργησαν έρευνες στη λίμνη με σκάφος για τον εντοπισμό του 45χρονου άνδρα από το Λιβαδερό.

Εντύπωση προκαλεί η εξαφάνιση του 45χρονου σε γνώριμους και οικείους ανθρώπους του περιβάλλοντος του, όπου όπως αναφέρουν οι ίδιοι, δεν έδειχνε ή δεν γνώριζαν να έχει οικονομικά προβλήματα ή οτιδήποτε άλλο να τον απασχολεί.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.