Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κοζάνη την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς – Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις



apokria17srthjrst

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ
26 Φεβρουαρίου 2017

11.00 – 13.00 Κεντρική Πλατεία «Δοκιμάζουμε τα τοπικά μας προϊόντα». Εκδήλωση οργανωμένη από επιχειρήσεις και τοπικούς παραγωγούς, με γευσιγνωσία προϊόντων της περιοχής και δυνατότητα επίσκεψης σε καταστήματα πώλησης των ειδών αυτών, τα οποία θα ανοίξουν για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

12.00 Κεντρική Πλατεία: Συναυλία παραδοσιακής Κοζανίτικης μουσικής (κλικ εδώ για περισσότερα) με ακούσματα από την εποχή των Τούλη Καλέα, Θωμά Καραματσούκα «Γκατζαλάτζα» και Κων/νου Μπούκου. Συμμετέχουν οι μουσικοί Θωμάς Καραματσούκας: κλαρίνο, Μιχάλης Γκατζιούρας: τρομπέτα, Κώστας Ζουζός: σαξόφωνο, Νίκος Καρδογιάννης: ακορντεόν και Παντελής Λιούλιος: κρουστά.

15.00 Παύλου Μελά έως τέρμα Πλατείας Αριστοτέλους: Παρέλαση Αρμάτων και ομάδων μεταμφιεσμένων
Μετά το πέρας της παρέλασης: Άναμμα Φανού στην Κεντρική Πλατεία από τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδηκαι στη συνέχεια δεξίωση στο Δημαρχείο.

20.30 Άναμμα όλων των Φανών: Άι Δημήτρης, Άι Θανάσης, Αλώνια, Αριστοτέλης, Γιτιά, Κασμερτζίδις, Κεραμαριό, Κρεβατάκια, Λάκκους τ’ Μάγγαν, Μπουγδανάθκα, Π. Μελάς, Πηγαδ’ απ’ του Κεραμαριό, Πλατάνια, Σκ’ρκα.

Επίσης:

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των παιδικών χορευτικών τμημάτων των συλλόγων της Κοζάνης η οποία είχε αναβληθεί την περασμένη Κυριακή λόγω βροχής.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.