Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτος για τις προσλήψεις σε ιδιωτικές εταιρίες που θα δραστηριοποιηθούν στην περιοχή

theofilaktos_32464377654

Έχω γίνει αποδέκτης τις τελευταίες εβδομάδες της πληροφορίας ότι για να προσληφθεί κάποιος σε ιδιωτική εταιρεία που θα δραστηριοποιηθεί στην περιοχή “πρέπει να πάρει κάποιος πολιτικός τηλέφωνο”.

Εκεί που οι άνεργοι καταθέτουν τα χαρτιά τους, αλλά και σε όλη την κοινωνία, κυκλοφορεί η φήμη: “για να προσληφθείς, πρέπει να πάρει τηλέφωνο κάποιος βουλευτής, κάποιος από τους Δήμους ή την Περιφέρεια ή κάποιος πρώην υπουργός ή βουλευτής”.

Οι πρακτικές του χρεοκοπημένου παλιού πολιτικού συστήματος (της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ), τις οποίες όταν μπορούν, τις συνεχίζουν, δεν ταιριάζουν στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στην Αριστερά και στην προσωπική μου πολιτική στάση.

Είναι μία πληροφορία που διακινείται και για τις προσλήψεις στο μεγαλύτερο έργο της περιοχής και, ίσως, της χώρας (Πτολεμαΐδα V).

Έχω καταθέσει εδώ και καιρό την πρότασή μου για προσλήψεις με διαφανή τρόπο από τα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., την οποία και επαναλαμβάνω.

Κάθε άλλη επιλογή απαξιώνει το σύνολο των ανέργων αλλά και δημιουργεί ύποπτη σχέση εξάρτησης των αιρετών με τους επιχειρηματίες.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.