Δείτε όλη την εκδήλωση από την παρουσίαση του βιβλίου «Κλεισμένα σε θυρίδες, 25 υστερόγραφα εποχής» της Δήμητρας Καραγιάννη στην Κοζάνη

7kkjyrtdkyrs6jkyr5s6s67i

Η παρουσίαση του βιβλίου: «Κλεισμένα σε θυρίδες, 25 υστερόγραφα εποχής», της Δήμητρας Β. Καραγιάννη, πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης. Για το βιβλίο μίλησαν ο Αντώνης Κάλφας, Φιλόλογος- Συγγραφέας, η Δέσποινα Ιωαννίδου, Φιλόλογος, και ο μουσικός, Μάκης Σεβίλογλου. Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν οι Εκδόσεις «Γαβριηλίδης», το Περιοδικό «Παρέμβαση» και το «ΣΥΝ- Βιβλιοπωλείο».

Πρόκειται για ένα λογοτεχνικό τρίπτυχο, στο οποίο ξεφυλλίζεται με φιλολογική ματιά, ο στοχασμός-διήγηση, η ποίηση και η κριτική παρουσίαση. Είναι μια περισυλλογή από το ανέκδοτο και δημοσιευμένο έργο της Δήμητρας Β. Καραγιάννη, με το οποίο αυτή τοποθετείται στον πνευματικό και κοινωνικό λόγο, τόπο και τρόπο του σήμερα. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος, Κατερίνα Μαρκοπούλου.

Δείτε το Βίντεο του Live-Avles.tv:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.