Ραχήλ Μακρή: «Τρίζουν τα κόκκαλα του Καραμανλή που κάποτε έκλαψε για την Μακεδονία, τη μοναδική της Ελλάδας, όχι αυτή του φίλου της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου του κ. Ταγιάνι»

makri_raxil34534534

«Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα συγχαρητήρια του στον φίλο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ταγιάνι, ο οποίος όχι μόνο αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» αλλά χαρακτηρίζει τους Σκοπιανούς, απόγονους του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Συγχαρητήρια, γιατί δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις απέναντι σε σοβαρά εθνικά ζητήματα της πατρίδας.

Ο Ελληνικός λαός, πέρα από μνήμη και κρίση, έχει και την ευφυΐα να περιγράφει τέτοιες συμπεριφορές χωρίς πολλά λόγια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αρκεί μια πρόταση, μια παροιμία: «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!».

Το κακό για τον «πατριώτη» Κυριάκο Μητσοτάκη είναι, πως πέρα από τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος του που όσο περνάει ο καιρός χάνει κάθε έννοια πατριωτισμού, αυτές οι κινήσεις θα έχουν και μία ακόμη συνέπεια: Θα τρίζουν τα κόκκαλα του ιδρυτή της ΝΔ, που κάποτε έκλαψε για τη Μακεδονία!

Τη μοναδική, της Ελλάδος, όχι αυτή του φίλου της ΝΔ και του Κυριάκου, του κ. Ταγιάνι».

Κύριοι Μητσοτάκη και Ταγιάνι η Μακεδονία είναι ελληνική είτε σας αρέσει, είτε όχι.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.