Το Πρωτάθλημα USA Open 2017 η νέα πρόκληση για την Γραμματική Χριστίδου της Εορδαικής Δύναμης Taekwondo



ykkydtkydtkydytdsrsrjd

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ξεκινάει ο σύλλογος της Εορδαικής Δύναμης, με την πρώτη συμμετοχή της για το 2017 σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνής διοργανώσεις που γίνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία TAEKWONODO (WTF) .

Η αθλήτρια μας Γραμματική Χριστίδου θα ταξιδέψει για την Αμερική , οπού θα συμμετέχει στο U.S. Open G2 TAEKWONDO Championship 2017 και θα αγωνιστεί στην κατηγορία γυναικών -73κιλά.

To πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο LAS VEGAS και συγκεκριμένα στο LAS VEGAS WESTGATE RESORT μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου.

Το USA OPEN είναι ένα από τα δυνατότερα πρωταθλήματα που γίνονται στο χώρο του TAEKWONDO και υψηλά βαθμολογούμενο G2, όπου οι αθλητές, που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που κατατάσσονται ως G, παίρνουν βαθμούς κατάταξης προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στους Ολυμπιακούς αγώνες .

Οι συμμετοχές στο US OPEN 2017 έχουν αγγίξει τους 2500 αθλητές από όλο τον κόσμο, και το παρόν θα δώσουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Η προετοιμασία της Χριστίδου έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο και είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον η Γραμματική Χριστίδου ζει και σπουδάζει στο Βελιγράδι της Σερβίας. Έτσι θα ταξιδέψει με την ομάδα “Galeb team”

Ο προπονητής Χρήστος Χριστίδης και ο γυμναστής Πάνος Σπανόπουλος είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση της και πιστεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο σύλλογος της Εορδαικής Δύναμης της εύχεται Καλό Ταξίδι και Καλή Επιτυχία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.