Σοβαρή επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη 18/1 με πυκνές χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία! Δείτε αναλυτικά



wrjhrjrwjwytr

Πρόγνωση καιρού Μακεδονίας 18/1/2017

Με κακοκαιρία θα κυλίσει η μέρα στην Μακεδονία καθώς από το πρωί θα εκδηλώνονται ασθενείς έως μέτριες χιονοπτώσεις στην δυτική Μακεδονία, ενώ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία το πρωί θα έχει πιο τοπικά φαινόμενα με την μορφή βροχής στα πεδινά και την μορφή χιονοπτώσεων από τα 300-400 και άνω.

Από τις προμεσημβρινές ώρες και ενώ η ανατολική Μακεδονία θα εξακολουθήσει να έχει πιο ασθενή φαινόμενα, στην δυτική αρχικά και στην συνέχεια στην κεντρική Μακεδονία θα έχουμε σοβαρή επιδείνωση του καιρού. Αυτή η επιδείνωση θα φέρει πολύ ισχυρές χιονοπτώσεις από το απόγευμα σε όλη την δυτική Μακεδονία, ενώ και στις πόλεις θα παρατηρηθεί αξιόλογη χιονόστρωση, οπότε μεγάλη προσοχή σε όλη την περιφέρεια.

Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα κινηθούν προς την κεντρική Μακεδονία, όπου εδώ θα ισχύει ο κανόνας ”όσο πιο δυτικά τόσο πιο έντονα φαινόμενα”, ενώ και εδώ θα έχουμε χιονοπτώσεις τοπικά ισχυρές, άνω των 400-500 μέτρων αρχικά.

Η θερμοκρασία στην δυτική Μακεδονία από -2 έως 2 βαθμούς, στην κεντρική από 0 έως 7 βαθμούς και στην ανατολική από -1 έως 7 βαθμούς.

Οι άνεμοι γενικά από βόρειες διευθύνσεις εκτός από την Χαλκιδική και τον νομό Θεσσαλονίκης που θα πνέει ανατολικός άνεμος στα 7-8 μποφόρ προς το βράδυ.

arethwr5ju5tyijt6ik6y7ik6

Από το forecastweather.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.