Εξειδικευμένο συνεργείο για την Τηλεθέρμανση στην Πτολεμαΐδα – Εκτίμηση ζημιάς στην 4η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς

ais-kardias34t5345

Σε μία εβδομάδα αναμένεται να είναι γνωστό το ακριβές μέγεθος της ζημίας στην 4η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς , η οποία τροφοδοτεί την Τηλεθέρμανση Πτολεμαϊδας και αντιμετωπίζει μεγάλης έκτασης βλάβη.

Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Διευθυντής του ΑΗΣ Καρδιάς Βασίλης Τσίγκας, προσθέτοντας ότι «εξειδικευμένο συνεργείο για τους στροβίλους, εργάζεται από την περασμένη Παρασκευή στην μονάδα της ΔΕΗ, προκειμένου να ελέγξει κομμάτι-κομμάτι τον στρόβιλο».

Ο κ. Τσίγκας σημείωσε επίσης ότι θα χρειαστεί αργότερα και η βοήθεια από τον κατασκευαστή του στροβίλου για την 4η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς και ανέφερε ότι από την ΔΕΗ και τους εργαζόμενους γίνεται ότι είναι δυνατό προκειμένου να παραμείνει σε καλή λειτουργία η 3η μονάδα του σταθμού που τροφοδοτεί τώρα την Τηλεθέρμανση, ενώ παράλληλα παρέχονται και μεγάλες ποσότητες πετρελαίου για την στήριξη του συστήματος της τηλεθέρμανσης στους κατοίκους της Πτολεμαϊδας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.