Δείτε τις ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στο Νομό Κοζάνης



sxoleio-xioni

Δήμος Κοζάνης:

Mε απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης Γιώργου Βαλαή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης , θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 π.μ.

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Κλειστά τα σχολεία αύριο και μεθαύριο στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 λόγω των καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ   12-1-2017   ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Πέμπτη   12 Ιανουαρίου  2017 κλειστά θα παραμείνουν   τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας,   λόγω της έντονης χιονόπτωσης και   των συνεχιζόμενων  χαμηλών θερμοκρασιών  που επικρατούν στην περιοχή.

5 σχόλια στο άρθρο “Δείτε τις ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στο Νομό Κοζάνης

  1. Απαραδεκτο να ανοιγουν οι παιδικοι σταθμοι ενω δεν ερχονται παιδια και δεν υπαρχει θερμανση και να κοιταζομαστε ολο το προσωπικο μεχρι τις 2

  2. Ειδοποίηση: Το έστρωσε για τα καλά στην Κοζάνη! Μειωμένη η κίνηση στους δρόμους – Δείτε το βιντεο | KOZANILIFE.GR

  3. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ

    - Edit

    Απαντήστε

    απαράδεκτο να μην έχουν σχολείο τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου και να έχουν τα παιδιά των παιδικών σταθμών.ΟΙ Παιδικοί να είναι άδειοι και το προσωπικό να κοιτιέται στο μάτια,

    1. Συγνώμη αλλά τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς δεν πάνε από επιλογή …..αλλά έχουν εργαζόμενους γονείς!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.