Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2017 της Εορδαϊκής Δύναμης



sruus6ruit6sti7it7i7ti7t

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο «καφέ Σταθμός η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον σύλλογο Εορδαική Δύναμη Taekwondo Πτολεμαίδας .

Γονείς, φίλοι και μαθητές του συλλόγου παρευρέθησαν στην γιορτή αυτή σε ένα ιδιαίτερα ζεστό περιβάλλον, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο σύλλογός είναι μια μεγάλη οικογένεια και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά και επιτυχίες στους αγώνες

Αφότου μοιράστηκε η πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στους παρευρισκόμενους, το φλουρί κέρδισε η Χριστίνα Σάκκου αθλήτρια του Συλλόγου η οποία για την χρονιά που πέρασε έφερε πολλές διακρίσεις όσο σε διεθνή όπως και σε τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα και της ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής Χρήστος Χριστίδης ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχεται ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017 με Υγεία, Πρόοδο, Ειρήνη, Ευτυχία και περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.