Πτωτική η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης κατά την εορταστική περίοδο – Τι λένε οι καταστηματάρχες



plateiakozanis

Μειωμένη ήταν η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης κατά την εορταστική περίοδο.

Οι καταστηματάρχες ήταν αισιόδοξοι και ήθελα να πιστεύουν ότι ο κόσμος θα ψωνίσει και έτσι θα ισοφαρίσουν τα ταμεία τους, που ήδη ήταν ελλειμματικά.

Ο κόσμος φαίνεται να προτίμησε να δαπανήσει το ελάχιστο κομπόδεμα για τις γιορτές στη διασκέδαση – εστίαση, παρά σε είδη ρουχισμού, ενώ φαίνεται πολύς κόσμος να μετέθεσε τα ψώνια του για τις εκπτώσεις, οι οποίες βρίσκονται προ των πυλών.

Όπως φαίνεται, τα κουκιά ήταν μετρημένα για όλους, αφού τα πιο αξιοζήλευτα ποσά απορρόφησαν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και λογαριασμοί για το κλείσιμο του έτους.

Τι λένε όμως οι καταστηματάρχες:

«Δραματική ήταν η κατάσταση στα καταστήματα μας, σε καμία περίπτωση η κατάσταση δεν θύμιζε γιορτές. Η πτώση που είδαμε στα ταμεία μας ήταν ίσως και μεγαλύτερη του 15-20%».

Επόμενη ελπίδα οι επερχόμενες εκπτώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας, δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της πόλης ήταν πτωτική, σε ένα ποσοστό που άγγιξε το 15% σε σχέση με πέρυσι. Ελπίζουμε ο κόσμος στις εκπτώσεις να ψωνίσει, μιας και οι εκπτώσεις των καταστημάτων θα είναι μεγάλες.»

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πτωτική η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης κατά την εορταστική περίοδο – Τι λένε οι καταστηματάρχες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.