Προσφορά ειδών ρουχισμού από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης στο «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης» του Δήμου Κοζάνης

lufykdusjrtsjrswuj64ksyjkydlk

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016  αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κο Ρέντζιο Φώτιο, επισκέφθηκε το «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης» του Δήμου Κοζάνης και προσέφερε είδη ρουχισμού και βιβλία.

Η δράση αυτή του Συλλόγου Ηπειρωτών με την προσφορά ρούχων, παιχνιδιών και άλλων ειδών στο «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης» του Δήμου Κοζάνης ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ο σκοπός της είναι διπλός. Από την μια μεριά να ευαισθητοποιήσει σε θέματα προσφοράς τόσο τα μέλη του Συλλόγου μας όσο και την ευρύτερη κοινωνία μας και από την άλλη να συμπαρασταθεί με τις όποιες δυνάμεις έχει στο δύσκολο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι κοινωνικές δομές του Δήμου και της πόλης μας κατ’ επέκταση.

Τα ρούχα και τα βιβλία προέρχονται από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας όπου κάθε χρόνο τις ημέρες των εορτών, συγκεντρώνουν ότι δεν χρησιμοποιούν και δεν χρειάζονται, αλλά είναι σε καλή κατάσταση, και τα προσφέρουν για την ανακούφιση συμπολιτών μας που τα έχουν ανάγκη.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.