Οι λοκατζήδες της τηλεθέρμανσης – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

rampidis_mixalis

Από την Τετάρτη 28-12-16 το απόγευμα έως τις πρωινές ώρες της επομένης, το συνεργείο της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, με πολικές θερμοκρασίες, δούλευε ασταμάτητα για να επιδιορθώσει μια βλάβη στο δίκτυο, δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Η αρχική εκτίμηση της ζημιάς ήταν μικρότερη όπως αποδείχθηκε, σκάβοντας και αποκαλύπτοντας τον κεντρικό αγωγό τροφοδοσίας του τοπικού υποσταθμού. Όλη η γύρο περιοχή του παλαιού πάρκου ξέμεινε από θερμική ενέργεια και ήταν φυσικό οι κάτοικοι να κρυώνουν, ν’ αγανακτούν δικαιολογημένα και να τηλεφωνούν για να ενημερωθούν για την αποκατάσταση.

Μπορεί όμως εμείς στα σπίτια μας να το ξεπεράσαμε με την κουβέρτα ή έστω μια ανεπαρκή ηλεκτρική συσκευή, το συνεργείο όμως της Δ.Ε.ΤΗ.Π. ξεπέρασε τα όριά του όλο το βράδυ Τετάρτης προς Πέμπτη.

Διετέλεσα για 13 περίπου χρόνια μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ (εκπροσωπώντας το Ε.Κ.Π.) και γνωρίζω από μέσα την εύρυθμη λειτουργία και τις διαχρονικές αρμονικές σχέσεις (φιλοσοφία) της Διεύθυνσης με όλες τις Διοικήσεις και την προθυμία όλου του προσωπικού σε κάθε κάλεσμα συντοπίτη μας.

Όλα αυτά λειτούργησαν άψογα και σε θερμοκρασίες έως -13 Co τα ΛΟΚ (τεχνικό προσωπικό) της Δ.Ε.ΤΗ.Π. σε συνθήκες πραγματικής μάχης, δουλεύοντας ασταμάτητα αποκατέστησαν την διαρροή και παρέχουν απρόσκοπτα πλέον θερμική ενέργεια σ’ όλες τις οικοδομές της περιοχής.

Αξίζει να γνωρίζουν οι συνδημότες μας ότι κοντά στα δέκα (10) χρόνια έχουν να γίνουν προσλήψεις προσωπικού στην ΔΕΤΗΠ πολλοί τεχνίτες συνταξιοδοτήθηκαν και το δίκτυο επεκτάθηκε και επεκτείνεται συνεχώς, καλύπτοντας σχεδόν όλη την (απλωμένη) Πτολεμαΐδα.

Ποιος είπε ότι οι δημοτικές ή δημόσιες επιχειρήσεις (Ορυχεία-Σταθμοί Παραγωγής Η/Ε- Διανομή-Δίκτυα της ΔΕΗ κ.α.) που λειτουργούν με τις ίδιες ή και χειρότερες συνθήκες) δεν μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στους κρατικοδίαιτους ιδιώτες όταν υπάρχουν οι σωστές προϋποθέσεις;

Τα συγχαρητήρια σε όλους στη ΔΕΤΗΠ και κυρίως στους Λοκατζήδες!

ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 2017

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οι λοκατζήδες της τηλεθέρμανσης – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.