Αγώνας μπάσκετ αλληλεγγύης από Ελίμεια και Διόσκουρους Κοζάνης



srtysrjtysrjsryjsrtyjrastsr5wt

Έναν αγώνα διαφορετικό, ένα ματς αλλιώτικο από τα συνηθισμένα θα δώσουν την Παρασκευή 30/12 η Ελίμεια και οι Διόσκουροι Κοζάνης. Τα τρίποντα, τα καλάθια, τα ριμπάουντ, όλες οι φάσεις εντός του παρκέ δεν θα αποσκοπούν στη νίκη. Αν και η αλήθεια είναι ότι απώτερος στόχος θα είναι η νίκη, όχι όμως των δύο ομάδων που θα παραταχθούν στο παρκέ.

Αλλά η νίκη για εκείνους τους ανθρώπους που τούτες τις γιορτινές μέρες δεν διαθέτουν ούτε τα απαραίτητα. Ούτε ένα πιάτο ζεστό φαΐ… Και το ματς που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 19:00 αυτό το στόχο θα έχει. Να γεμίσουν τα… καλάθια από τρόφιμα, που στη συνέχεια θα βρεθούν στο τραπέζι όλων όσοι τα έχουν ανάγκη. Και η πρόσκληση από τους δύο συλλόγους είναι ανοικτή για όλους και η συνδρομή όλων κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

«Η Ελίμεια βάζει καλάθι για καλό σκοπό»

«Την Παρασκευή 30.12.2016 στο ΔΑΚ Κοζάνης και ώρα 19:00Μ.Μ.,θα πραγματοποιηθεί αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των ομάδων Ελίμειας-Διόσκουροι. Μέσα σε γιορτινό κλίμα, οι 2 ομάδες δείχνουν την ευαισθησία τους στις οικογένειες χωρίς τρόφιμα και μέσα στο παρκέ. Ο κόσμος με την είσοδο του στο κλειστό γήπεδο της πόλης, να έχει μαζί του τρόφιμα-ξηρά τροφή και οτιδήποτε άλλο σε τρόφιμα. Τα οποία θα συγκεντρωθούν και θα πάνε στο κοινωνικό συσσίτιο της πόλης. Θα παρακαλούσαμε τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας μας, για να δείξουμε ότι σκεφτόμαστε όλους τους συνανθρώπους μας.

«Η ζωή δεν είναι μόνο ένας αγώνας μπάσκετ, αλλά χρειάζεται έναν αγώνα αλληλεγγύης»».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.