Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανάθεσης τεχνικών εργασιών για την Κοζανίτικη Αποκριά 2017



apokria_xoreutika2323

Ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης προκειμένου να διοργανώσει την Κοζανίτικη Αποκριά 2017 προτίθεται να προβεί στην ανάθεση των παρακάτω τεχνικών εργασιών σε μειοδότη:

Εγκατάσταση/συναρμολόγηση οντάδων και κερασταριών σε φανούς – αποσυναρμολόγηση/μεταφορά και αποθήκευσή τους. Μεταφορά αρμάτων της παρέλασης. Τεχνική υποστήριξη εκδηλώσεων.

Η ανάθεση θα γίνει στον μειοδότη. Ανώτατο προϋπολογισμένο ποσό: 18.600,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και φόρων. Τα υλικά παρέχονται από τον εργοδότη.

Συγκεκριμένα:
1. Συντήρηση, μεταφορά και εγκατάσταση/επίβλεψη οντάδων σε 12 φανούς (στήσιμο/ξεστήσιμο).
2. Συντήρηση, μεταφορά και εγκατάσταση/επίβλεψη κερασταριών (27 συνολικά) σε 14 φανούς και σε κεντρικά σημεία (στήσιμο/ξεστήσιμο).
3. Μεταφορά παιχνιδιών SOURD GAMES (στήσιμο/ξεστήσιμο).
4. Τακτοποίηση του ανωτέρου εξοπλισμού, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, σε χώρο που θα υποδείξει ο εργοδότης.
5. Μεταφορά αρμάτων στην αφετηρία της παρέλασης & επίβλεψη ροής τους έως τον τερματισμό τους/αποθήκευση αρμάτων.
6. Τεχνική υποστήριξη εκδηλώσεων (π.χ στήσιμο σκαλωσιών για ηχεία, εμπλουτισμός διάκοσμου, κ.ά) όπου κριθεί αναγκαίο από τον εργοδότη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά σε κλειστό φάκελο, από τη δημοσίευση της παρούσας έως την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 12:00 στα γραφεία του ΟΑΠΝ (Π. Μελά & Αυλιώτη γωνία, 2ος όροφος) εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για τον ΟΑΠΝ
Η Πρόεδρος
Φανή Φτάκα Τσικριτζή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.