Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης στο Ειδικό σχολείο Κοζάνης, ΚΔΑΠ-μεΑ Κοζάνης και Ειδικό Εργαστήριο Κοζάνης



kuiyukyflkyuiklyuif

Πρωινές ώρες της 22-12-2016, αντιπροσωπεία της Ένωσής μας μαζί με Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Κοζάνης, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ειδικό σχολείο Κοζάνης, ΚΔΑΠ-μεΑ Κοζάνης και Ειδικό Εργαστήριο Κοζάνης, όπου προσέφεραν δώρα στους μικρούς μαθητές, έπαιξαν μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά των παιδιών με την παρουσία των ένστολων Αστυνομικών.

Να ευχηθούμε και εμείς υγεία, αγάπη και υπομονή σε όλους και ιδιαίτερα στο προσωπικό των παραπάνω φορέων για το θαυμαστό έργο τους.

Ευχαριστήριο

Οι Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών A.με.A και το Προσωπικό του Ειδικού Δημ. Σχολείου Κοζάνης Ευχαριστούν την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης για το ενδιαφέρον τους και την ηθική τους στήριξη προς τους μαθητές μας. Τους ευχαριστούμε επίσης για τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα που μοίρασαν σε κάθε μαθητή μας.

Με πολλή Ευγνωμοσύνη, οι Γονείς & Κηδεμόνες και το Προσωπικό του Ειδικού Δημ.σχολείου.

Ο Δ/ΝΤΗΣ
ΒΙΛΔΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.