Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας



kuytrfdklutdekytedkytsjy

Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του θα παρουσιάσει το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικους ύμνους και μουσικές ερμηνευμένα από τα οργανικά σύνολα του Ωδείου.

Σημαντική στιγμή της συναυλίας είναι η παρουσίαση σε πρώτη εκτέλεση του έργου για αφηγητή και παιδική ορχήστρα «Χριστουγεννιάτικο ταξίδι» από την Ορχήστρα ConBrio Junior, σε μουσική η οποία είναι γραμμένη από τους ίδιους του μαθητές της ορχήστρας. Την μουσική επεξεργασία έχει κάνει η καθηγήτρια βιολιού του Ωδείου Γεωργία Αραμπατζή, τη διδασκαλία ο καθηγητής βιολοντσέλου Μιλτιάδης Γιαννός και την αφήγηση η Μάρθα Μαυρίδου.

Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης η Ορχήστρα Εγχόρδων του Ωδείου (διδ. Μιλτιάδης Γιαννός), η νεοσύστατη Μπαντίνα (διδ. Θεόφιλος Σωτηριάδης) σε πρώτη παρουσίαση, το Σύνολο Βιολιών (διδ. Βασιλική Πατρώνα), τα σύνολα ξύλινων Πνευστών (διδ. Νίκος Παπαπαρασκευάς και Νίκος Μαντάνης), το σύνολο κιθάρας (διδ. Γιώργος Σίσκος) καθώς και το Μικρό και Μεγάλο σύνολο Χάλκινων Πνευστών (διδ. Νίκος Βαλταδώρος) .

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.