Πάνω από 12 ώρες διήρκησε η 4η μέρα της εκδίκασης της ανθρωποκτονίας της Χρυσούλας Βλάχου – Μετά τις γιορτές η ολοκλήρωση της δίκης



dikastirio_aithousaadeia

Συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, η δίκη της υπόθεσης της Χρυσούλας Βλάχου για 5η συνεδρίαση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας.

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή τον Αύγουστο του 2010, ενώ αργότερα κατηγορήθηκε ο σύζυγός της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σήμερα και έπειτα από μία μακρά διαδικασία καταθέσεων των μαρτύρων κατηγορητηρίου και υπεράσπισης, βρίσκεται εν εξελίξει, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρώσει και οι τρεις ιατροδικαστές με τις καταθέσεις του. Η χθεσινή συνεδρίαση ξεκίνησε στις 10:00 περίπου και ολοκληρώθηκε στις 00:00 περίπου τα ξημερώματα.

Μία μαραθώνια δίκη, με συνολικά 31 μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορητηρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η δίκη συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί ούτε σήμερα, αλλά μετά τις γιορτές.

Η αρχική θέση του κατηγορούμενου, είναι ότι πρόκειται για ατύχημα, ενώ η πλευρά των συγγενών της θανούσης, η πολιτική αγωγή, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια εκ προμελέτης, όπως είναι και η κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση η εκδίκαση της υπόθεσης βρίσκεται στην τελική ευθεία, με την απολογία του κατηγορούμενου συζύγου εν αναμονή.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.