Η παραδοσιακή ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας σε ιατρικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη



o7k56o65dsi7s56i5sdugdku8

Στις 17 Δεκεμβρίου 2016 η ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας παρουσίασε ένα μέρος της δουλειάς της στο συνεδριακό χώρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά κλήθηκαν να πλαισιώσουν την επιστημονική ημερίδα με γενικό θέμα “Γυναίκα και πολλαπλή Σκλήρυνση“.

Υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Αλέξανδρου Μπλέτσου και Γιάννη Ζιάκου, οι μαθητές μετέφεραν στο κοινό παραδοσιακά ακούσματα από την πόλη της Σιάτιστας. Παρόντες ήταν ο κ. Βασίλειος Παπάς (Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου), η κ. Μαρία Γιοκατζή (Γενική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου), ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης (Βουλευτής Β Αθηνών) με την σύζυγό του κ. Ευγενία Μανωλίδου.

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την εγκάρδια υποδοχή το Ίδρυμα Παπαγεωργίου, τον Σύλλογο Εθελοντών του Νοσοκομείου «Αντηρίδα» και ιδιαίτερα την κ. Ζωή Ψαρά-Παπαγεωργίου, η οποία μας βοήθησε σημαντικά στην υλοποίηση αυτής της συναυλίας.

Η Διευθύντρια
Δρ. Μαρία Ντούρου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.