Ραδιομαραθώνιος αγάπης από την ΕΡΤ Κοζάνης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης

cykdydkysjdsjsrj6

«ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ»

Στις 19 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και από ώρα 09.00 π.μ μέχρι και στις 14.00 μ.μ, η ΕΡΤ Κοζάνης (100,2 και 100,6 FM) σε δίκτυο με την ΕΡΤ Φλώρινας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, την συμμετοχή όλων των Μητροπόλεων και της Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και των απλών πολιτών διοργανώνουν ραδιομαραθώνιο αγάπης για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων, των συσσιτίων και των τραπεζών τροφίμων, με στόχο την στήριξη των απόρων ατόμων και οικογενειών καθ όλη την διάρκεια του έτους.

Η ανεργία ως γνωστόν δεν κάνει διακρίσεις, η φτώχεια μπορεί να πλήξει τον καθένα μας κάθε στιγμή, η ανέχεια καραδοκεί. Απέναντι σε αυτήν την κοινωνική πραγματικότητα, απέναντι σε αυτήν στην οικονομική κρίση απαντούμε με αγάπη, με αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Στην διάρκεια του ραδιομαραθωνίου θα συλλέγονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και καθαρισμού σε συγκεκριμένα σημεία που θα ανακοινωθούν δια του τύπου καθώς και στο κτίριο της ΕΡΤ Κοζάνης (Ι. Τράντα 19, Κοζάνη). Παράλληλα θα γίνονται προσφορές τηλεφωνικές και έγγραφες στην ΕΡΤ Κοζάνης.

Καλούμε όλους τους πολίτες, φορείς και συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετάσχουν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια αλληλεγγύης προς όφελος των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της ΕΡΤ Κοζάνης είναι 2461041211, 2461022920, το Email: ertkozanis@gmail.com, ertkozanis@ert.gr και Inbox στο Facebook: ΕΡΤ Κοζάνης.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.