Σε πλήρη εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας της Χρυσούλας Βλάχου από την Κοζάνη – Δείτε όλα τα νεότερα



dikastirio_aithousaadeia

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται σήμερα 12 Δεκεμβρίου εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσούλας Βλάχου από την Κοζάνη, για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, η οποία έχασε τη ζωή της τον Αύγουστο του 2010, στην αρχή θεωρήθηκε ως ατύχημα από τον ιατροδικαστή της υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στοιχεία δολοφονίας από εγκληματική ενέργεια.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η δίκη ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00 σε συνέχεια της 5ης και 6ης Δεκεμβρίου, όπου διεκόπη λόγω αδυναμίας παράστασης των ιατροδικαστών στο δικαστήριο .

Με τους μάρτυρες κατηγορητηρίου και υπεράσπισης ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία, ενώ πρώτος κατέθεσε ο ιδιοκτήτης κάβας που φαίνεται να επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της τραγικής εκείνης ημέρας ο κατηγορούμενος. Ο ιδιοκτήτης κάβας κατέθεσε ότι ο σύζυγος της Χρυσούλας Βλάχου, τον επισκέφθηκε περίπου στις 10:00, ενώ η κλήση στο ΕΚΑΒ σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 της ίδιας ημέρας.

Οι καταθέσεις των ιατροδικαστών θα ακουστούν μέσα στις επόμενες ώρες, οι οποίες θα είναι καθοριστικές για την τροπή της υπόθεσης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.