Αυτό είναι το εντυπωσιακότερα στολισμένο σπίτι των φετινών Χριστουγέννων στην Κοζάνη! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR

xristougenniatiko_spiti_koz_2016

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φτάσαμε στο κατώφλι αυτού του σπιτιού, όπου οι ιδιοκτήτες μας καλοδέχτηκαν για άλλη μια χρονιά.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, «Το σπίτι των Χριστουγέννων», μιας και έχει αποσπάσει τον θαυμασμό και την προσοχή όλων των ΜΜΕ πανελλαδικά, μέσα από την κάμερα του KOZANILIFE.GR.

Με την άδεια των ιδιοκτητών, εξασφαλίσαμε φωτογραφίες και βίντεο από τον εξωτερικό στολισμό του σπιτιού, που αποτυπώνουν το μεράκι και την αγάπη που έχουν οι άνθρωποι αυτοί γι’ αυτό που κάνουν, η οποία άλλωστε αναβλύζει σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο KOZANILIFE.GR, η χαρά που τους προσφέρει όλη η διαδικασία του στολισμού, παραμερίζει οποιαδήποτε αναστολή τους, είτε οικονομική, είτε πρακτική.

«Όλο το χρόνο το περιμένουμε και κάνουμε και την αντίστοιχη προετοιμασία. Ο εξοπλισμός υπάρχει, το πολύ-πολύ να αντικαταστήσουμε κάποιες μικροφθορές».

Όπως μας εξηγούν οι ίδιοι, δεν πρόκειται για ανθρώπους από τους οποίους τους περισσεύουν ένα σωρό χρήματα, απλά τους περισσεύει η αγάπη για τις γιορτές, για τα παιδιά τους και το μεράκι. Το πιο όμορφο απ’ όλα, είναι ότι όλοι συμμετέχουν στον στολισμό, μικροί – μεγάλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Σίγουρα όμως, υπάρχουν και άλλα σπίτια, εξίσου όμορφα στολισμένα, που δεν έχουμε εντοπίσει!

Στείλτε μας το δικό σας στολισμένο σπίτι, είτε τον εσωτερικό του διάκοσμο είτε τον εξωτερικό, έχοντας βάλει όλη την αγάπη και το μεράκι για να το διακοσμήσετε, και εμείς θα το αναδείξουμε και θα το μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας, εν όψει των εορτών! Αποστολή στο kozanilife@gmail.com, μαζί με το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού, για τη θερμή υποδοχή και να τους ευχηθούμε και του χρόνου με υγεία!

Καλές γιορτές!

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Αυτό είναι το εντυπωσιακότερα στολισμένο σπίτι των φετινών Χριστουγέννων στην Κοζάνη! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR

  1. Ειδοποίηση: Το εντυπωσιακότερα στολισμένο σπίτι των φετινών Χριστουγέννων στην Κοζάνη (φωτογραφίες – βίντεο) – Φούιτ.gr

  2. Ειδοποίηση: Το πιο εντυπωσιακό στολισμένο σπίτι στη Ελλάδα βρίσκεται στην Κοζάνη. - Τι λες τώρα;

  3. Ειδοποίηση: Το πιο εντυπωσιακό στολισμένο σπίτι στη Ελλάδα βρίσκεται στην Κοζάνη!!! – Newspolis

  4. Ειδοποίηση: Δείτε ένα εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη! - Cool Home

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.