Ξεκινάει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα της Κοζάνης – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



plateia_xristougenna16rwthwrth

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό πρόγραμμα των καταστημάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Από το πρωί της Κυριακής στις 11:00, τα καταστήματα θα δώσουν τη χροιά της εορταστικής περιόδου, αναμένοντας την ανταπόκριση του κόσμου.

Από τα μέσα του Νοέμβρη που ξεκίνησαν να στολίζουν τα καταστήματα της πόλης έως και σήμερα που εξακολουθούν, έχει παρατηρηθεί μία μικρή κινητικότητα στους δρόμους, χωρίς όμως αυτό να μεταφράζεται σε οικονομικό αποτέλεσμα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλά καταστήματα δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τον στολισμό και ίσως, όπως μας μεταφέρουν στο KOZANILIFE.GR να μην στολίσουν για φέτος.

Οι έμποροι ευελπιστούν να κινηθούν τα καταστήματά τους και να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου.

Ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας, μεταφέρει στο KOZANILIFE.GR: «Το κλίμα άλλαξε και φαίνεται ότι άρχισε να υπάρχει μια σχετική κίνηση. Η Κοζάνη γιορτάζει και η αγορά επίσης.»

Δείτε αναλυτικά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων του Εμπορικού Συλλόγου της Κοζάνης:

24h24h24h2654uhj256ujh256uj56

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.