Αυξημένη κίνηση στο γραφίεο του Δημάρχου Εορδαίας για την ονομαστική του εορτή

mkydtkydtkytsdjyt5sjk

Μεγάλη ήταν σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 η κίνηση στο Γραφείο του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, ο οποίος δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του εορτή από εκπροσώπους της Εκκλησίας των περιφερειακών και τοπικών φορέων, από Δημοτικούς υπαλλήλους και από πολίτες.

Υγεία και δύναμη να συνεχίσει το επίπονο έργο του , ευχήθηκε στο Δήμαρχο ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάδης , ενώ ανάλογες ήταν και οι ευχές του Γενικού Διευθυντή της ΔΙΑΔΥΜΑ Δημοσθένη Μαυρίδη , των Διευθυντών των ΜΜΕ της περιοχής και όσων, δια ζώσης, ευχήθηκαν τον κ. Ζαμανίδη.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαϊδας , συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους Γεώργιο Μαμάτσιο , έδωσαν μία ξεχωριστή νότα στην γιορτή εκφράζοντας μουσικά τις ευχές τους προς το Δήμαρχο.

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του ο Δήμαρχος Εορδαίας ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τις ευχές και την παρουσία τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.