Η άφιξη του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR



0jytdjytsjtrsjtry

Στην πόλη της Κοζάνης βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης, Αγίου Νικολάου.

Πλήθος πιστών παραβρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό της πόλης για τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, στον οποίο χοροστάτησε και κήρυξε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος.

Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων στην Κοζάνη θα συνεχιστεί την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 7.00 π.μ., όπου θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ο οποίος θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό θείο Λόγο, ενώ στη συνέχεια (10.30 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί η πάνδημη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR με την άφιξη του Αρχιεπισκόπου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη:

 

 

 

1srtyujtyutyuj

 

 

 

 

2sfytjgtdxjy

 

 

 

 

3sdfghjfsjft

 

 

 

 

4shsrfthfsrthf

 

 

 

 

5sdfhdsfhfgh

 

 

 

 

6dsfgjfsjhfg

 

 

 

 

0jytdjytsjtrsjtry

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.