Ευχαριστήριο του Συσσιτίου απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνης

12wrtuwrtuwtru5yet

Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, το μήνα Νοέμβριο, την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:
Το αρτοποιείο του κ. Καραλίγκα Πάσχου για την προσφορά ψωμιού και αρτοπαρασκευασμάτων .
Το αρτοποιείο «Σάκης Γεωργάκας» για την προσφορά ψωμιού και αρτοσκευασμάτων.
Το ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο» για την παροχή αρτοπαρασκευασμάτων.
Την εταιρία «ALFA – Δημιουργίες Ζύμης» για την προσφορά κατεψυγμένων προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση.
Τα οπωροπωλεία Βλιαγκόφτη Ολυμπία και Βλιαγκόφτης Δημήτρης, για τη συνεχή προσφορά μεγάλων ποσοτήτων λαχανικών και φρούτων

Το «Νότιο Πεδίο της ΔΕΗ» που μας προσφέρει μεγάλο αριθμό γάλατα μια φορά την εβδομάδα.

Στη μνήμη της Αικατερίνης Παγούνη (καθηγήτριας), μας προσέφερε η αδερφή της Βασιλική το γεύμα μιας ημέρας (13 κιλά κιμά).

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Κοζάνης, που μας πρόσφεραν ένα γεύμα στο συσσίτιο στη μνήμη του Αλέκου Πουταχίδη (13 κιλά κιμά).

Στη μνήμη του Φίλιππου Νεβεσκιώτη, μας προσέφεραν οι οικογένειες Γιώργου- Περιστέρας Βαρδάκα και Φώτη- Άννα Ρέντζιου ένα γεύμα στο συσσίτιο (10 κιλά κιμά) .

Το πρατήριο άρτου «Περί Άρτου Δημιουργίες» που μας προσέφερε ψωμιά και πίτες.

Στη μνήμη του Βασίλειου Στεφανίδη μας προσέφερε η σύζυγος και τα παιδιά του ένα ολοκληρωμένο γεύμα (5l λαδι και 13 κιλά κιμά).

Στη μνήμη του Δημητρίου Χασάπη,μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο γεύμα , ο θείος του Χασάπης Θωμάς (που κατοικεί στην Αμερική) (35 κιλά τηγανιά).

Την Ι.Μ. Αναλήψεως Κοζάνης που μας προσέφερε για τις ανάγκες του συσσιτίου 2 τσουβάλια ρύζι και 2 τσουβάλια πατάτες.

Το κρεοπωλείο «Γκάτζιαρης» και συγκεκριμένα τον κ. Παναγιώτη Γκάτζιαρη που μας προσέφερε 22 κιλά κιμά.
Αλλά και όσους συνεισφέρουν ανώνυμα στην καθημερινή προσπάθεια του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών

Σήμερα, οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, δεν απειλούν μόνο τους κατοίκους, μιας και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που χρειάζονται σίτιση, αλλά απειλούν και τη βιωσιμότητα των προνοιακών δομών. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να στηρίξουν τη λειτουργία του συσσιτίου, είτε προσφέροντας τρόφιμα απευθείας στο χώρο του συσσιτίου (κτίριο 40 μάρτυρες, Πλακοπίτη 11), είτε στηρίζοντας τα καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα τροφίμων στην πόλη μας, είτε υιοθετώντας μια εβδομάδα της λειτουργίας του.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης του έργου του, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.