Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της ανθρωποκτονίας της Χρυσούλας Βλάχου στην Φλώρινα – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



dikastirio_aithousaadeia

Λίγο πριν τις 10:00 της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης του θανάτου της Χρυσούλας Βλάχου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας.

Μία υπόθεση όπου τον Αύγουστο του 2010, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κοζάνης (κλικ εδώ).

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της και ενώ η αρχική εικόνα για την απώλεια της ζωής της 31χρονης γυναίκας ήταν ότι πρόκειται για ατύχημα, έπειτα από την Αστυνομική προανάκριση, βρέθηκαν αποχρώσεις ενδείξεις, ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Κατηγορήθηκε ο σύζυγος της Χρυσούλας Βλάχου, ο οποίος δεν προφυλακίστηκε ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Από τους πρώτους μάρτυρες που κατέθεσαν ήταν ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, ο οποίος δήλωσε πως η αδερφή του δεν περνούσα καλά με τον σύζυγό της, ρίχνοντας τις κατηγορίες στο πρόσωπο του συζύγου της.

Η ακροαματική διαδικασία των μαρτύρων αναμένεται να είναι μεγάλη, αφού οι μάρτυρες κατηγορητηρίου και υπεράσπισης είναι πολλοί.

Το KOZANILIFE.GR θα παρακολουθήσει όλη τη δίκη της υπόθεσης και θα σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.